THE NEW TURO

Finnish menswear label Turo Tailor starts a new era launching a rebranded label, TURO. Finnish-Parisian design studio Ahonen & Lamberg has created new look  from logo to look books. TURO will launch the new look, collection and store concept in fall 2015.

Suomalainen miestenvaatemerkki Turo Tailor aloittaa uuden aikakauden lanseeraamalla uudistetun brändin nimeltä TURO. Suomalais-ranskalainen designstudio Ahonen & Lamberg on luonut uuden ilmeen logosta katalogeihin. TURO lanseeraa uuden ilmeen, malliston ja myymäläkonseptin syksyllä 2015.

TURO

TURO

TURO

TURO

Here I´m wearing a blazer and vest from new fall 2015 collection.

Pääsin sovittamaan uuden malliston vaatteita. Liivi ja puvun takki ovat syysmallistoa 2015.

TURO

TURO

TURO

TURO

In collaboration with TURO
Style photos Jenni Rotonen

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.