AMERICAN EXPRESS * OFFLINE

American Express Offline

American Express Offline

American Express Offline

American Express Offline

Photos Pasi Salminen

Online shopping. Do you feel frustrated when you can´t feel clothes and accessories in your hands or try them out? Hear this out. American Express opens a new concept store in Helsinki bringing online offline. American Express wants to give online stores a physical presence and give better experience for customers. You can walk into American Express Offline store and try and feel clothes you would only see on your screen. American Express Offline presents one brand at the time. Store opens May 18 bringing adidas originals very near you. So excited and can´t wait to hear the next brand!

Turhaudutko nettishoppailussa kun et pääse koskettamaan ja kokeilemaan vaatteita tai asusteita? American Express avaa liikkeen, joka tuo nettikaupan valikoiman asiakkaan kosketeltavaksi ja testattavaksi. American Express Offline -liikkeessä toimii vuorollaan joku brändi ja ensimmäisenä esitellään adidas originals. Liike avataan 18.päivä toukokuuta Helsingin Uudenmaankadulle. Mielenkiintoista ekö vain? Mielenkiintoista myös kuulla Offline -liikkeen seuraava brändi!

American Express Offline

American Express Offline

American Express Offline

American Express Offline  x adidas originals 18.5.–5.6.2015
Uudenmaankatu 4-6
monday-friday 11-18

 

1 Discussion on “AMERICAN EXPRESS * OFFLINE”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.