FRENN POP UP AT STOCKMANN

Are you looking for the best outfit for summer parties? How about FRENN´s blue relaxed linen suit or do you want to make a wow effect in bold red print? You cand find both suits and brand´s whole summer collection from FRENN pop up at Stockmann Helsinki. I recommend to stop by at the pop up this saturday and May 16th to meet the guys behind the label. They will introduce the brand to you in person and help you to get the perfect summer outfit.

Etsitkö täydellistä asua kesäjuhliin? Miltä kuulostaa FRENN -merkin rento sininen pellavapuku vai haluatko tehdä vaikutuksen rohkeassa punaisessa printissä? Löydät molemmat puvut ja brändin koko kesämalliston Stockmannin miestenosastolta toukokuun 18.päivään asti. Suosittelen piipahtamaan osastolla tulevana lauantaina tai 16.päivä tapaaksesi FRENNin perustajat. He esittelevät sinulle brändin ja auttavat sinua löytämään täydellisen asun kesäjuhliin.

FRENN summer suit

FRENN summer suit

FRENN summer suit

FRENN summer suit

FRENN SS15 linen suit & shirt

FRENN pop up at Stockmann until May 18th
Aleksanterinkatu 52, Helsinki

Presentations
9.5. 12 pm – 5 pm & 16.5. 12 pm – 5 pm

In collaboration with FRENN
Photos by Jenni / Pupulandia

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.