H&M MAN HELSINKI

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki, decorated with leather furnitures, mirrors and marble, opens on thursday morning in the heart of the city. First men´s store in Finland serves fashion in two floors bringing labels Trend, Divided Grey and Modern Classics finally in Helsinki. New stylish store invests in customer service offering for example tailoring in Modern Classics section. Now, take a first exclusive look at the store. Remember, grand opening party starts April 16 at 11 am!

Suomen ensimmäinen H&M Man -myymälä aukeaa torstaina Helsingin keskustaan. Nahkaisilla huonekaluilla, peileillä ja marmorilla sisustettu liike tarjoaa miesten muotia kahdessa kerroksessa. Uuden liikkeen myötä tarjonta kasvaa monipuolisemmaksi kun Trend, Divided Grey ja Modern Classics -merkit rantautuvat Helsinkiin. Uusi tyylikäs liike panostaa myös enemmän palveluun tarjoten mm. räätälipalvelun Modern Classics -osastolla. Ennen avajaisia nauttikaa ensimmäisestä eksklusiivisesta kierroksesta uudessa liikkeessä. Muistakaa avajaisbileet torstaina 16.päivä kello 11.00!

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

 

H&M Man HelsinkiH&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

H&M Man Helsinki

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.