FRESH NEW LOOK

There are two fresh things in these pictures. My hair and the jacket. I go to my hairdresser, Helsinki Hairdressers, twice in a month to keep the sides short avoiding the “tennis-ball head”. A little haircut, grooming, gives a nice fresh touch to your appearance. Not to mention new clothes! The ah-mazing suede jacket, rescued from a sale rack, belongs to Emmett, Carlings´ house brand.

Kuvissa kaksi uutta asiaa – hiukset ja takki. Välttääkseni “tennispallo pää”-efektiä käyn kampaajalla, Helsinki Hairdresserillä, kaksi kertaa kuukaudessa. Pieni hiustenleikkuu, siisteytys, tekee paljon ja antaa freshin kosketuksen ulkonäköön. Upean mokkatakin pelastin Carlingsin alerekistä. Takki kuuluu Emmett-brändille, joka on Carlingsin oma vaatemerkki.

helsinki hairdressers

emmett carlings

helsinki hairdressers

emmett carlings

emmett carlings

helsinki hairdressers

Emmett suede jacket
Calvin Klein Jeans shirt
Tiger of Sweden Slim jeans
Givenchy bandana scarf
Rayban sunglasses

Photos by Jenni / Pupulandia & me

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.