A SUNSET IN JAPAN

H&M Conscious Exclusive

This beauty, made of a Tencel jacquard, threads left loose, reminds me of a beautiful sunset in Japan. Bomber jacket belongs to H&M Conscious Exclusive collection which arrives in stores April 16. Unfornately, this time, there´s no collection for men, but I will try to fit me in large size.

Tämä upeus, jakardikuosinen Tencel -takki, vie mieleni nauttimaan auringonlaskusta Japaniin. Bomber -takki kuuluu H&M Conscious Exclusive -mallistoon, joka tulee kauppoihin 16.päivä huhtikuuta. Valitettavasti tällä kertaa miehet eivät saa omaa mallistoa. Torstaiaamuna aikomukseni on kumminkin yrittää mahduttaa itseni bomberin suurimpaan kokoon.

H&M Conscious Exclusive

H&M Conscious Exclusive

H&M Conscious Exclusive

H&M Conscious Exclusive

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.