NEW LABEL IN TOWN!

Formal Friday is a brand new finnish menswear label founded by 5 guys. One of the guys, creative director Teemu Muurimäki has worked before for Dolce & Gabbana and Marimekko. Formal Friday presents smart design with a twist and fabric choices are point on. First collection includes printed tops, shirts, blazers and boxers of course (every man needs some underwear now and then).

Formal Friday on viiden suomalaismiehen perustama miesten vaatebrändi. Yksi kundeista, taiteellinen johtaja Teemu Muurimäki on työskennellyt aikaisemmin Dolce & Gabbanalle ja Marimekolle. Formal Friday on tyylikästä designia mielenkiintoisilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla. Ensimmäinen mallisto sisältää printtitoppeja, kauluspaitoja, bleisereitä ja tietenkin boxereita (jokainen mieshän tarvitsee alusvaatteita silloin tällöin).

Formal Friday Clothing

Formal Friday Clothing

This cool light blue and grey merino shirt will be on tv tuesday evening. Jani Toivola, candidate in the Parliamentary Elections, will be wearing Formal Friday shirt, styled by me, in Vaalit 2015 (Elections 2015) tv show. Check out the show and join the conversation on twitter and instagram with #vaalit2015.

Voit pongata tämän vaaleansinisen merinovillaisen kauluspaidan  telkkarista tiistai-iltana. Edustakuntavaaliehdokas Jani Toivola pukeutuu paitaan, minun stailaamana, Vaalit 2015 -ohjelmaan. Tentti esittelee vaalien kuumat nimet ja mukana on tunnettuja somettajia. Ilokseni voin kertoa, että olen yksi näistä somettajista ja voit nähdä minut ainakin nettitv:stä illan aikana. Seuraa keskustelua Twitterissä ja Instagramissa hashtagilla #vaalit2015.

Kuumat nimet -vaalitentti tiistaina 24.3. klo 20.05 MTV3-kanavalla ja MTV.fi:ssä.

Jani Toivola

Jani Toivola

1 Discussion on “NEW LABEL IN TOWN!”
  • Formal Friday on kyllä mahtava lisä miesten vaatetarjontaan! Ensimmäisessä mallistossa on tosi kivoja vaatteita ja juuri tuo paita on niin hieno! Plussaa myös hauskasta nettikaupasta.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.