BULLDOG – SKINCARE FOR MEN

Have you tried Bulldog men´s skincare products? I had a change to meet and chat with the founder Simon Duffy last friday during delicious lunch. He launched the brand in 2005 after realising that there´s no straightforward skincare products packed with natural ingredients. Nowdays the award winning products are available around the world.

Oletko kokeillut Bulldogin miesten ihonhoitotuotteita? Tapasin brändin perustajan Simon Duffyn viime perjantaina herkullisen lounaan merkeissä. Hän lanseerasi ihonhoitosarjan vuonna 2005 todettuaan ettei markkinoilta löydy huoletonta ja luonnon omiin aineosiin perustuvaa tuotesarjaa. Nykyään palkitut tuotteet ovat myynnissä ympäri maailmaa.

Bulldog skicare for men

I look forward the next couple of weeks in Bulldog world. Specially I focus on shaving products. Like mr Duffy pointed out, shaving is the most challenging part in men´s skincare and I´m always looking for new better products. I will be testing Original Shave Gel which includes 8 essential oils, aloe vera, jojoba and konjac mannan to create a smooth shave. And it´s important to calm and protect your skin after the shaving with right after shave products. Wuff!

Odotan innolla kahta seuraavaa viikkoa Bulldog-tuotteiden maailmassa. Keskityn erityisesti parranajotuotteisiin. Kuten herra Duffy totesi, parranajo on yksi haastavammista osa-alueista miesten ihonhoidossa. Etsin koko ajan uusia parempia parranajotuotteita ja aion testata Original Shave Gel -tuotetta. Väritön geeli sisältää 8 tärkeää öljyä, aloe veraa, jojoban-siemenöljyä ja konjac mannan-kasviuutetta luoden hellävaraisen parranajon. Ja tärkeäksi tulevat myös tuotteet, joilla rauhoittaa ja suojata iho kovan käsittelyn jälkeen. Wuff!

Bulldog skicare for men

Bulldog skicare for men

Bulldog skicare for men

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.