FOR THE LOVE OF DENIM

Jack & Jones celebrates the 25 years of dedication to denim. The brand came to life in 1990 in Brande, Denmark. The vision was straightforward; authentic styling and a superb fit, at prices everyone could be on board with. The jeans are still crafted with the same combination of handmade steps and advanced industrial methods as in the very beginning.

Jack & Jonesin intohimo farkkuja kohtaa on kestänyt jo 25 vuotta. Brändi perustettiin vuonna 1990 Brandessa, Tanskassa. Visio oli selkeä; tarjota autenttisia, hyvin istuvia malleja hyvään hintaan. Farkut valmistetaan edelleen samalla tavalla kunnioittaen käsityötä yhdistäen edistyneitä teollisia menetelmiä.

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

I joined the celebration by choosing my favourite pair of Jack & Jones jeans. I chose Mike comfort fit jeans from Vintage by Jack & Jones label. I finished my style with denim jacket and oversized jacket from R.D.D. Royal Denim Divison by Jack & Jones.

Pääsin mukaan Jack & Jonesin juhlaan ja valitsin suosikkifarkkuni tämänhetkisestä mallistosta. Valitsin Mike comfort fit -farkut Vintage by Jack & Jones -merkiltä. Yhdistin housuihin farkkurotsin ja viimeistelin lookin ylisuurella farkkutakilla R.D.D. Royal Denim Division by Jack & Jones -merkiltä.

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

And great fashionable news for you guys! Jack & Jones celebrates the 25 years by offering 25 % discount of all denim jeans at every Jack & Jones stores in Finland. Campaign starts this thursday and ends March 15.

Jack & Jonesin 25-vuotisjuhlan kunniaksi kaikissa Suomen liikkeissä käynnistyy denim-bileet! Jack & Jones tarjoaa 25 % alennuksen kaikista farkuista. Kampanja alkaa torstaina 5.päivä ja päättyy 15. maaliskuuta.

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones 25 years

Jack & Jones Mike comfort fit jeans & denim jacket from current collection
R.D.D. Royal Denim Division by Jack & Jones oversized denim jacket

Photos by Jenni / Pupulandia & me
In collaboration with Bestseller Finland / Jack & Jones

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.