SUITED UP FOR EMMA GAALA

Hello from the backstage of Emma Gaala music awards! I´m spending my friday here styling the host Elina Kottonen. I´m styling also the second host Tuija Pehkonen, my dear Krista Siegfrids and radio host Noora Hautakangas for the awards. Between all the fittings this week I manage to find something for me too. Wearing tonight a leopard blazer from SAND Copenhagen FW15 collection.

Moicut Emma Gaalan backstagelta! Perjantai alkoi varhain ja jatkuu iltaan asti stailaten gaalan juontajaa Elina Kottosta. Punaisella matolla nähdään myös Tuija Pehkonen, Krista Siegfrids ja Noora Hautakangas Silverin stailaamana. Kaikkien sovitusten välissä löysin itsellenikin gaala-asuni. Pukeudun illalla leopardikuvioiseen bleiseriin, joka on SAND Copenhagenin 2015 syysmallistosta.

SAND Copenhagen FW15 leopard blazer

SAND Copenhagen FW15 leopard blazer

SAND Copenhagen FW15 leopard blazer

SAND Copenhagen FW15 leopard blazer

SAND Copenhagen FW15 leopard blazer

SAND Copenhagen FW15 leopard blazer

SAND Copenhagen leopard blazer
Tiger of Sweden / Jeans Slim trousers
gTie leather scarf & bracelet

Photos by Jenni / Pupulandia

2 Discussions on
“SUITED UP FOR EMMA GAALA”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.