WORK: KATRI/N AW15 CAMPAIGN

I teamed up with photographer Mikko Puttonen and make-up artist Ilkka Ruotsalainen to shoot Katri/n AW15 collection called ‘Alice in Modernland’. We shoot this campaign editorial in December and I was so happy about our great team. Last time I worked with Mikko, Elle Finland published our editorial. Our history with Ilkka goes way back. It was 2009 and  I worked as an assignment coordinator in Project Runway Finland. Ilkka leaded the make-up team. There´s one special girl who won the first season…Katri Niskanen!

Unelmatiimi oli kasassa, kun valokuvaaja Mikko Puttonen ja meikkaaja Ilkka Ruotsalainen lähtivät kuvaamaan Katri/n Alice in Modernland -syysmalliston kamppanjakuvia viime joulukuussa. Viime kerralla kun teimme muotikuvia Mikon kanssa, Elle -lehti julkaisi editorialimme. Ilkan kanssa tapasimme ensimmäisen kerran vuonna 2009 Muodin Huipulle -ohjelman kuvauksissa. Työskentelin tuotannossa tehtäväkoordinaattorina ja Ilkka johti meikkitiimiä. Yksi erityinen tyttö muuten voitti kyseisen kilpailun…Katri Niskanen!

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri Niskanen AW15 Alice In Modernland

Katri/n AW15 campaign editorial ‘Alice in Modernland’
Photography Mikko Puttonen
Make-up & hair Ilkka Ruotsalainen
Style Vesa Silver #SilverStyling
Model Mathilda / Paparazzi Model Management
Locations Design Forum Showroom & Gloria

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.