SISSI GOETZE

Sissi Goetze´s design philosophy is based on strong tailoring. I got to know better Central Saint Martins college graduated designer at We Shall Run showroom in Stockholm.  Her innovative approach to menswear shows in details and cuts. Check out her latest collections and me below dressed up in Sissi Goetze shirt and wool trousers.

Sissi Goetzen design-filosofian lähtökohtana on vahva räätälöinti. Tutustuin paremmin Central Saint Martins -designkoulusta valmistuneeseen suunnittelijaan We Shall Run showroomilla Tukholmassa. Hänen innovatiivinen lähestyminen miestenvaate suunnitteluun näkyy leikkauksissa ja detaljeissa. Tutustu hänen mallistoihinsa ja tsekkaa alla olevat kuvat, joita tähdittää Sissi Goetzen paita ja villakangashousut.

Sissi Goetze

Sissi Goetze

Sissi Goetze

Sissi Goetze

Photos by Jenni / Pupulandia

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.