#ALEXANDERWANGxHM

Alexander Wang H&M

#ALEXANDERWANGxHM fever is rising! First American designer Alexander Wang teams up with H&M serving a luxurious sport collection. At the same time H&M celebrates the 10th anniversary of designer collaborations. The collection will be available in selected H&M stores worldwide and online 6 November 2014. I stopped by at the showroom and picked up my favourite pieces from the collection: Suede and leather baseball shirt, leather backpack and scuba trousers and shoes.

#ALEXANDERWANGxHM hypetys kuumenee! Ensimmäinen amerikkalainen designer, Alexander Wang, on päässyt suunnittelemaan yhteistyömalliston H&M:n kanssa. Alexander Wang julkaisee luksus sporttimalliston valikoiduissa liikkeissä ympäri maailman ja nettikaupassa 6.päivä marraskuuta. H&M juhlii samalla designerkollaboraatioiden 10-vuotisjuhlaa. Piipahdin showroomilla ja valitsin suosikkini mallistosta: mokkanahkainen baseball -paita, nahkareppu ja scuba-housut sekä kengät.

https://www.youtube.com/watch?v=CvBNkOFaSZk

https://www.youtube.com/watch?v=CvBNkOFaSZk

Alexander Wang x H&M

Alexander Wang x H&M

Alexander Wang x H&M

Alexander Wang x H&M

Alexander Wang x H&M

 

Photos Stella Harasek

4 Discussions on
“#ALEXANDERWANGxHM”
  • Kiva mallisto ja nuo hanskat ovat niin hienot! Muistan niin Lagerfeldin malliston lanseerauksen ja on siitä vielä vaatteita käytössäkin, onko siitä jo niin kauan…

    • Kyllä siitä on! Shoppasin kyseistä mallistoa Tampereella.
      Suosikkini on ollut ehdottomasti Margiela x H&M -yhteistyömallisto.

    • Älä muuta sano! Ja se tuntuu siltä, että sen yli voisi ajaa eikä se menisi miksikää =)

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.