CHRISTOPHE LEMAIRE SS15

It would have been a beautiful experience to witness Christophe Lemaire´s summer 2015 fashion show. Clothes, music, venue… just press play and be stunned! Christophe Lemaire, former creative director of Hermès, is the master of minimalism. I really love loose suits styled with simple sandals or leather loafers. Especially the 3/4 sleeve blazer will be definitely summer 2015 must-have. Here are my favourites looks from the collection.

Olisin yhtä kaunista kokemusta rikkaampi nähtyäni Christophe Lemairen miesten ensi kesän muotinäytöksen. Vaatteet, musiikki, tapahtumapaikka… paina play ja hullaannu tunnelmasta! Hermès-muotitalon jättänyt Christophe Lemaire on minimaalisuuden mestari. Rentojen pukujen kanssa on stailattu mukava sandaali tai nahkaloaferi. Erityisesti 3/4 hihalla varustettu bleiseri tulee olemaan ensi sesongin pakkohankinta. Suosikki asuni löydät alta.

 

Christophe Lemaire SS15

Christophe Lemaire SS15

Christophe Lemaire SS15

Christophe Lemaire SS15

Christophe Lemaire SS15

Christophe Lemaire SS15

Christophe Lemaire SS15

Christophe Lemaire SS15

Photos Christophe Lemaire

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.