FLOWER ON THE PRAIRIE

Matthew Ames´ second collection for Weekday is compact work of minimalism. PRAIRIE collection focus on beautiful shapes and details creating classics of tomorrow. The collection for women and men is now in stores. Hey guys, check out the leather shirt!

Matthew Amesin toinen mallisto Weekdaylle on täydellisen minimaalisuuden taidonnäyte. PRAIRIE -mallisto keskittyy kauniisiin muotoihin ja yksityiskohtiin luoden huomisen klassikoita. Mallisto naisille ja miehille on saapunut kauppoihin. Kannattaa tsekata malliston nahkapaita!

Prairie by Matthew Ames for Weekday

Prairie by Matthew Ames for Weekday

Prairie by Matthew Ames for Weekday

Prairie by Matthew Ames for Weekday

Prairie by Matthew Ames for Weekday

PRAIRIE by Matthew Ames for Weekday sleeveless jacket

Photos Jenni

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.