HAPPY BIRTHDAY LEE!

Lee 125 collection

Designers of Lee´s four favourite labels have helped the iconic denim brand re-imagine its most popular pieces. The all star team is Donwan Harrell (Prps), Emma Francois (Sessun), Örjan Anderson (the swedish denim king) and Belgian design trio, Sarah and Carol Piron and Gregory Derkenne (Filles à Papa).
The Lee 125 years collection is available in stores October 2014 (Carlings, JC).

Denim-brändi Lee juhli 125-vuotis juhlaansa lanseeraamalla eksklusiviisen juhlamalliston. Farkkumerkin neljä suosikkibrändin suunnittelijaa ovat päässeet käsiksi suosituimpiin tuotteisiin ja muokanneet ne huomisen klassikoiksi. Tähtitiimiin kuuluvat Donwan Harrell (Prps), Emma Francois (Sessun), Örjan Anderson (Ruotsin kuumin denimkingi) ja belgialainen design-trio, Sarah ja Carol Piron and Gregory Derkenne (Filles à Papa). Lee 125-vuotis juhlamallisto tulee myyntiin lokakuussa mm. JC:lle ja Carlingsille.

Lee 125 collection

Lee 125 collection

Lee 125 collection

Lee 125 collection

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.