FEELS LIKE FALL

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

It seems that Autumn is here. Well, I´ve been wearing leather jacket couple of days and that´s not too much for this weather. I really like this outfit specially these Tiger of Sweden wool-blend trousers. Wide-leg camo printed with buttons at bottom of legs.

Näyttää siltä, että syksy on saapunut. Olen kaksi päivää pukeutunut nahkatakkiin, eikä se tunnu olevan liikaa tässä säässä. Pidän tästä asukokonaisuudesta erityisesti Tiger of Swedenin villasekoitehousuista. Camo-kuosilla varustetut leveälahkeiset housut, joiden lahkeissa napit yläreiteen asti.

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

Tiger of Sweden FW17

Jenni Rotonen

Tiger of Sweden trousers
H&M leather jacket & T-shirt
Zara shoes
Thrifted cross-body pack

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.