#NAPPIVERKKARIT

adidas button-down pants

This season adidas brings back piece of vintage design, iconic button-down pants. I remember all my friends wore these track pants back then in elementary school and I couldn´t just understand this trend. But here I am wearing ugly button track pants pairing them with a tropical hawaiian shirt.

Tänä sesonkina adidas tuo takaisin palan menneisyyttä – ikoniset nappiverkkarit. Muistan, että ystäväni pukeutuivat näihin verkkareihin yläasteella ja en voinut ymmärtää tätä trendiä. Mutta tässä seison, ne rumat nappiverkkarit jalassa trooppisen hawaii-paidan kanssa.

adidas button-down pants

adidas button-down pants

adidas button-down pants

adidas button-down pants

adidas button-down pants

adidas button-down pants

adidas button-down pants

Iida L.

adidas Button-Down pants
Karmakula hawaiian shirt / Garageland
H&M loafers

1 Discussion on “#NAPPIVERKKARIT”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.