YOU DON´T SEE ME OFTEN IN A TRACKSUIT

Peak Performance

Yeah, you don´t see me often in a tracksuit. But I made an exception. Peak Performance upgraded classic sweat pants and tracksuit top with modern design giving that high fashion touch. I finished my leisure-luxe look with trenchcoat and studded shoes.

Yep, et yleensä näe minua verkkareissa. Tein kumminkin poikkeuksen. Peak Performance päivitti klassikko verrytteluasun modernilla designilla antaen kosketuksen huippumuotitalon fiiliksestä. Viimeistelin luksusmaisen verkka-asun trenssillä ja niiteillä koristelluilla kengillä.

Peak Performance

Peak Performance

Peak Performance

Peak Performance

Iida L.

Peak Performance tracksuit
COS trench coat
Dr Martens silver studded derby shoes
Givenchy sunglasses / Walter

1 Discussion on “YOU DON´T SEE ME OFTEN IN A TRACKSUIT”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.