THE NEW STYLE OF PAULIG PAULA

Kaupallisessa yhteistyössä Pauligin kanssa

Paulig Paula

Paulig Paulan tarina alkoi yli sata vuotta sitten. Ensimmäinen elävä, oikea Paula valittiin vuonna 1950. Nykyinen Paula, neito numerolla 19, tarvitsi uuden tyylin ja minulla oli kunnia stailata hänet tähän päivään.

Paulig Paula

Stailauksen päämääränä oli tuoda kahvilähettiläs tähän päivään perinteitä kunnioittaen. Apunani oli Aalto-yliopistosta valmistunut vaatesuunnittelija Elina Laitinen, joka oli suunnitellut vaatemalliston Paulalle.

Elina onnistui suunnitellussa loistavasti suunnitellen moderneja linjoja ja muotoja sekä tuomalla klassikkoprintin nykypäivään. Perinteitä kunnioittaen vaatemallistosta löytyy hame, jonka kangas on ikonisen Paulan ensimmäisestä puvusta. Tämä kangas kuuluu Sääksmäen kansallispukuun. Tarina kertookin, että Pauligin perustaja Gustav Paulig retkeillessään ihastui talontyttäriin, joilla oli päällään tämä kansallispuku.

Paulig Paula

Mallistosta löytyy Flora-printtinen kotelomekko vyötärönyörityksellä ja hame. T-paita löytyy niin kirkkaassa Flora- kuin mustavalkoisessa Lempi-printissä. Lempi koristaa myös pehmeää neuletta ja kaulahuivia. Klassikkokukkanen inspiroi myös teettämään kauniit korut. Nykypäivän trendien mukaisesti mallistosta löytyy myös näyttävä korvakoru, jonka voi pukea ihan yksinään täydentämään asukokonaisuutta.

Paulig Paula

Elina Laitisen Paula-malliston vaatteet ovat helposti yhdistettävissä toisiinsa. Täydensin vaatekaapin peruspilareita trendikkäällä vaaleanpunaisella trenssillä, kaksilla farkuilla, valkoisella kauluspaidalla, paksupohjaisilla herrainkengillä, söpöillä puputossuilla, vaaleansinisellä kassilla ja iltalaukulla, jonka kruunasin Flora -bandana-huivilla.

Stailasin Paulan seitsemään erilaiseen tyyliin niin työntäyteläisestä arkipäivästä illalliseen ystävien kanssa. Katso Janita Aution ikuistamat kuvat ja hyppää mukaan kuvauspäivän tapahtumiin 360teekin kuvaamaan videon myötä.

 

PÄIVÄ KAUPUNGILLA

Paulig Paula

Paulig Paula

PALAVERISSA

Paulig Paula

Paulig Paula

KAHVILÄHETTILÄÄNÄ TAPAHTUMASSA

Paulig Paula

Paulig Paula

Paulig Paula

COOLINA FLOWHUN

Paulig Paula

ILLALLINEN TYTTÖJEN KANSSA

Paulig Paula

Paulig Paula

Paulig Paula

KESÄJUHLAT

KESÄJUHLAT

Paulig Paula

ARVOKKAISIIN JUHLIIN

Paulig Paula

Paulig Paula

Paulig Paula

Paulig Paula

Paulig Paula

Kuvat Janita Autio
Tyyli Vesa Silver
Meikki & hiukset Suvianni
Paula-mallisto Elina Laitinen

Video 360teekki
Kampanjakonsepti Siliä Oy

Paulig Paula

Suuri kiitos Pauligille, että sain mahdollisuuden stailata Paulan. Kiitos myös upealla tiimille!

1 Discussion on “THE NEW STYLE OF PAULIG PAULA”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.