McQUEENS, WELCOME HOME!

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

I wrote about these Alexander McQueen Harley Plain shoes in 2015 and couple of weeks ago I found them on Vestiaire Collective. Brand new, happy owner! Btw, I´m obsessed with Vestaiaire. These shoes were my second purchase. This was my first. Soon on blog.

Kirjoitin Alexander McQueen Harley Plain -kengistä vuonna 2015 ja pari viikkoa sitten löysin ne Vestiaire Collectivestä. Upouudet, onnellinen omistaja! Olen muuten ihan koukussa Vestiaireen. Nämä kengät olivat toinen ostokseni. Tämä oli ensimmäinen. Kohta blogissa.

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

AlexanderMcQueen Vestiaire Collective

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.