THE NEW LOOK

Kilsgaard eyewear

New year, new look…is that the way it goes (haha)? My new glasses embodies simplicity and contemporary design. Danish eyewear brand Kilsgaard is founded by Jacob Kilsgaard in 2007. Brand convinces they look ahead of the trends – watch how they evolve – but stay grounded in the classic designs that have outlasted decades. “Good design has the strength to be simple” they say. I´m so happy about my new look. Thank you again my favorite optical store in town, Walter!

Uusi vuosi, uusi lookki…eikös se niin mene (haha)? Uudet lasini edustavat yksinkertaista ja nykyaikaista designia. Tanskalainen Jacob Kilsgaard perusti Kilsgaard-brändin vuonna 2007. Brändi vakuuttaa, että seuraavat trendejä, miten ne kehittyvät, mutta luottavat klassiseen designiin, joka on pitänyt puolensa vuosikymmenien. “Good design has the strength to be simple” he luottavat. Olen niin iloinen uudesta lookistani. Iso kiitos kuuluu taas kaupungin parhaimmalle ammattimaiselle optikkoliikkeelle, Walterille!

Kilsgaard eyewear

Kilsgaard eyewear

Kilsgaard eyewear

Kilsgaard eyewearIida L.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.