DEAR SANTA…

Paul Hewitt

Photo by me

Have you already written to Santa? Here´s one idea what to wish for. A watch is always a stylish and great xmas present. Paul Hewitt presents classic and modern style with large selection of tailor made watches and accessories. My favorite is from Sailor line with blue lagoon dial and stainless steel metal strap with matching silver anchor bracelet.

Oletko mahdollisesti kirjoittanut jo joulupukille? Tässä yksi idea mitä toivoa. Kello on aina tyylikäs ja hieno joululahja. Paul Hewitt edustaa klassisen modernia tyyliä laajalla valikoimalla räätälöityjä kelloja sekä rannekoruja. Suosikkini on blue lagoon -kellotaululla ja ruostumattomalla teräsrannekkeella sekä yhteennsopivalla hopea ankkurirannekorulla.

Paul Hewitt

Paul HewittPaul Hewitt

Paul Hewitt

Paul Hewitt

Paul Hewitt

Iida L.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.