THE MILITARY TRENCH COAT

Samsøe & Samsøe

Last week in sunny Copenhagen I shot some summer 2017 must-haves from Danish fashion brand Samsøe & Samsøe. This blue military feeling trench coat is one of my favorites from the spring-summer 2017 collection. I matched with the trench coat  a high waisted trousers and turtleneck and finished my look with Prada accessories. 

Viime viikolla aurinkoisessa Kööpenhaminassa kuvasin tanskalaisen muotibrändin Samsøe & Samsøen suosikkejani kevät-kesä 2017 mallistosta. Tämä sininen sotilaallinen trenssi on ehdottomasti yksi suosikkini. Yhdistin takin kanssa korkeavyötäröiset housut ja pooloneuleen sekä viimeistelin lookin Pradan asusteilla.

Samsøe & Samsøe

Samsøe & SamsøeSamsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Samsøe & Samsøe

Janita Autio

Samsøe & Samsøe trench coat
Fere trousers
Zara turtleneck & shoes
Prada metal and calf leather keychains
COS belt

1 Discussion on “THE MILITARY TRENCH COAT”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.