COS SS17

COS SS17COS SS17

COS SS17

This morning I enjoyed breakfast around this beautifully decorated table surrounded by COS Spring/Summer 2017 fashion. Next season COS brings great color palette including khaki green, pale terracotta, golden brown and pale blue not forgetting iconic navy blue. I can´t wait to wear that light sky blue coat or ankle cropped trousers in terracotta.

Nautin aamulla tämän kauniisti katetun pöydän äärellä raikkaasta aamupalasta keskellä COS-vaatemerkin kevät-kesä 2017 mallistoa. Ensi sesonkina COS esittelee mahtavan väripaletin sisältäen khakinvihreän, terrakotan, kullanruskean ja haalean sinisen unohtamatta ikonista navy-sinistä. En malta odottaa pukea taivaansinistä takkia päälleni puhumattakaan terrakotan värisistä housuista, jotka paljastaa runsaasti nilkkaa.

COS SS17

COS SS17

COS SS17

COS SS17

COS SS17

COS SS17

COS SS17

COS SS17COS SS17

COS SS17

Lookbook photos cosstores.com
Other photos by me

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.