KENZO x H&M

KENZO x H&M

This fall is going to be full of crazy cool prints and neon colors. And there´s one party to thank for, anticipated KENZO x H&M collaboration. Carol Lim and Humberto Leon, Creative Directors of KENZO, will bring bold colors and prints to all around the world on November 3. Here´s my favorites from the collection, green coat woth removable collar, embroidered sweater with rubber details, forest green printed shirt and statement boots. KENZO x H&M collection is available in selected stores and online November 3.

Syksystä ei puutu todellakaan cooleja printtejä ja neonvärejä. Tästä saadaan kiittää vuoden odotetuinta KENZO x H&M -dsigner-yhteistyömallistoa. KENZOn luovat johtajat Carol Lim ja Humberto Leon pääset jakamaan muotitalon värikkään maailman joka puolelle maapalloa Marraskuun 3. Malliston suosikkini ovat vihreä takki irrotettavalla kauluksella, kirjailtu neule kumisilla yksityiskohdolla, metsänvihreä paita ja näyttävät bootsit.

KENZO x H&M

KENZO x H&M

KENZO x H&M

KENZO x H&M

KENZO x H&M

KENZO x H&M

KENZO x H&M

KENZO x H&M

KENZO x H&M

Aki Rothberg

Kenzo x H&M coat, sweater, shirt and boots

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.