COS x MR PORTER AW16 COLLECTION

cos x mr porter

cos x mr porter

Swedish fashion label COS has teamed with MR PORTER to create the second capsule collection. The Art of Everyday is a 35-piece capsule collection including knitwear, trousers, shirts, outerwear in hues of dusty pink, gray, brown and navy. The line will also include footwear and travel bags. The collection is available online on MRPORTER.COM and COSSTORES.COM and in selected stores October 27.

Ruotsalainen muotibrändi COS ja MR PORTER lanseeravat yhteistyössä jo toisen malliston syyssesonkiin. The Art of Everyday -mallisto sisältää neuleita, housuja, paitoja, pukuja ja ulkoiluvaatteita. Pääväreinä ovat haalean pinkki, harmaa, ruskea ja navy-sininen. 35 tuotteen joukosta löytyy myös kenkiä ja laukkuja. Mallisto tulee myyntiin netissä osoitteissa MRPORTER.COM ja COSSTORES.COM ja valikoiduissa myymälöissä 27.päivä lokakuuta.

cos x mr porter

cos x mr porter

cos x mr porter

cos x mr porter

cos x mr porter

cos x mr porter

Photos COS

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.