FILIPPA K SS17

I stopped by at the Filippa K showroom in Stockholm during Fashion Week to see the new spring/summer 2017 collection. The collection is named Achilles after the best and fastest Greek hero of the Trojan War. The inspiration of sportswear shows. It is no surprise because Alexander Schaper, Filippa K’s Design Director for menswear, worked for adidas before Filippa K. It is true, Filippa K Men presents classic tailoring with functional streetwear.

Tukholman muotiviikon aikana piipahdin Filippa K:n showroomilla tutustumassa uuteen kevät/kesä 2017 mallistoon. Mallisto on nimetty Achilleksen, parhaan ja nopeimman Troijan sodan sankarin mukaan. Inspiraatio on haettu urheilumuodista ja se näkyy. Tämä ei ole kumminkaan yllätys, sillä Alexander Schaper, Filippa K:n miesten muodin design-päällikkö, on työskennellyt aikaisemmin adidakselle. Filippa K Men edustaa todellakin klassista räätälöintiä nuorekkaalla ja käytännöllisellä streetwear-inspiraatiolla. 

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Photos by me

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Filippa K SS17

Lookbook photos Filippa K

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.