CMMN SWDN SS17

CMMN SWDN SS17

Last week CMMN SWDN opened a pop up store in Stockholm for Fashion Week. The place was an ultimate experience of brand´s spring/summer 2017 collection, floors covered in white sand and a scent of Black Oak candles in the air. Saif Bakir and Emma Hedlund took an inspiration for the new summer collection Market Rodeo from Marrakech´s vibrant and colorful street markets mixed with Western rodeo riders. After this collection I will change my Hawaiian shirt addiction to Western shirts and pair them with high-waisted trousers, not forgetting extended leather belt with matching fanny pack.

Viime viikolla CMMN SWDN avasi pop up -liikkeen Tukholmaan muotiviikon kunniaksi. Lattiaa peitti valkoinen hiekka ja ilmassa leijui Black Oak -kynttilöiden huumaava tuoksu. Saif Bakir ja Emma Hedlund saivatkin inspiraation kevät-kesä 2017 mallistoon Marrakechin värikkäistä basaareista ja cowboy-maailmasta. Malliston inspiroimana western-paita on lisätty ostoslistalle kuten myös korkeavyötäröiset housut unohtamatta ylipitkää nahkavyötä ja yhteensopivaa vyölaukkua.

Promo Sapiens Helsinki

Promo Sapiens Helsinki

Promo Sapiens Helsinki

Promo Sapiens Helsinki

Promo Sapiens Helsinki

Promo Sapiens Helsinki

Promo Sapiens Helsinki

Lookbook photos cmmn-swdn.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.