LET´S CELEBRATE!

Kalevala Koru Kantti

Kalevala Koru Kantti

Kalevala Koru Kantti

Summer season and many beautiful celebrations ahead! My dear friend is getting married and I have the honour to be her mr. bridesmaid. I want to dress up in classic black suit and add something silver of course. I teamed up with Finnish jewelry brand Kalevala Koru to show my vision of new Courageous jewelry line designed by Elina Makkonen. The collection includes a silver tie pin, cufflinks and leather bracelet. I actually styled the tie pin as a eye-catching pin to give something extra to my jacket.

Kesä ja monet upeat juhlat edessä! Rakas ystäväni menee naimisiin ja minulla on kunnia olla hänen mr. morsiusneito. Haluan pukeutua klassiseen mustaan pukuun tietenkin lisäämällä hieman silveriä. Kalevala Koru haastoi minut esittelemään juhlalookkini uuden Kantti-korusarjan inspiroimana. Mallisto sisältää hopeisen kravattineulan, kalvosinnapit ja nahkarannekkeen. Stailasin itseasiassa hopeisen kravattineulan koristamaan takkini kaulusta.

Kalevala Koru Kantti

Kalevala Koru Kantti

Kalevala Koru Kantti

Kalevala Koru Kantti

Kalevala Koru Kantti

Kalevala Koru Kantti

In collaboration with Kalevala Koru
Photos by Iida L. & me

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.