COS FW16

COS brings dark navy, metallic blue, ochre, burgundy and forest green for fall season. The colours and textures are inspired by the work of Berlin-based artist Lev Khesin. Fall 2016 collection is all about layering, straps and zips with a hint of futuristic elements.

COS tuo rikkaan navy sinisen, metallihohtoisen sinisen, viininpunaisen, okranvärisen ja metsänvihreän syyssesonkiin. Berliiniläisen artistin Lev Khesin työt näkyvät malliston väreissä ja tekstuureissa. Syksy 2016 mallisto kehottaa luomaan kerroksia, luottamaan hihnoihin ja vetoketjuihin huokuen hieman futuristisuutta.

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

COS FW16

Lookbook photos COS

1 Discussion on “COS FW16”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.