BLUE SURF

Dr.Denim

Summer´s must-have is definitely a Cuban collar or a Hawaiian shirt. My light blue shirt is from Dr.Denim´s summer collection and I paired it with H&M Studio baggy wide-leg trousers and SAND Copenhagen leopard printed desert boots. For this shoot I teamed up with talented Karoliina. Hope you like!

Kesän trendikäs paita on ehdottomasti rennolla avonaisella kauluksella varustettu “Kuubalainen” tai Hawaiji -paita. Minun vaaleansininen paita on Dr.Denimin kesämallistosta. Yhdistin paitaan leveälahkeiset housut H&M Studio -mallistosta ja leopardi printtiset nilkkurit. Toivottavasti tykkäätte kuvista, jotka kuvasi lahjakas Karoliina.

Dr.Denim

Dr.Denim

Dr.Denim

Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Dr.Denim Cuban collar shirt
H&M Studio SS16 trousers
SAND Copenhagen desert boots

1 Discussion on “BLUE SURF”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.