FIREBIRD

Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf

Inspired by the Ballet Russe’s ballet Klaus Haapaniemi and Mia Wallenius behind the London-based, Finnish Klaus Haapaniemi brand designed two Firebird prints. Orange silk scarf features two majestic birds with both good and evil powers. I found this beautiful Klaus Haapaniemi scarf from Lokal Helsinki, a concept store of Finnish design and art.

Klaus Haapaniemi ja Mia Wallenius ovat suunnitelleet kaksi Firebird -printtiä Ballet Russen inspiroimana. Huivissa sekkailevat kaksi lintua edustaen hyviä ja pahoja voimia. Löysin kauniin Klaus Haapaniemen silkkihuivin Lokal Helsinki -liikkeestä, joka myy suomalaista designia ja taidetta.

Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf

Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf

Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf

Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf

Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf

Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf

Iida L.

H&M leather jacket & shirt
Filippa K trousers
Klaus Haapaniemi Firebird silk scarf
Lardini keychain

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.