HUAWEI MATE 8

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

When it comes to smartphones, I trust Huawei. My previous Mate 7 is now upgraded to the Mate 8. The newcomer of Mate series brings everything to a new level. Power, battery, picture, camera, everything is better and ready to impress. A powerful new 16 MP Sony camera, a 6″ FHD display and a long-lasting battery helps blogging and my work as a stylist. A strong visual device makes me to accomplish the best results.

Luotan älypuhelimissa Huaweihin. Aikaisempi puhelimeni Mate 7 on nyt vaihdettu Mate-sarjan uusimpaan tulokkaaseen. Mate 8 kätkee kaikki parhaimmat ominaisuudet tummanharmaaseen, kevyeen alumiinirunkoon. Kaikki ominaisuudet ovat viety uudelle tasolle näytön terävyydestä kameran laatuun ja tehokkaasta suorituskyvystä pitkäaikaiseen akunkestoon. Sonyn 16 megapikselin kamera, kuuden tuuman full hd-näyttö ja pitkäaikainen tehokkuus auttavat bloggaamista ja työtäni stylistina. Tehokas visuaalinen työväline auttaa minua saavuttamaan parempia tuloksia. 

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

In a collaboration with Huawei Finland

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.