THE BEIGE OVERCOAT

Selected Homme +

I found a perfect overcoat for midseasons. The lightweight beige coat is versatile, goes with black suit and light blue denim. Tailored coat belongs to Selected Homme+ summer collection and actually is in stores right now.

Löysin täydellisen päällystakin vuodenaikojen väliin. Kevyt beigen värinen takki on monikäyttöinen. Sopii niin mustan puvun tai vaalean denimin kanssa. Räätälöity takki kuuluu Selected Homme+ -kesämallistoon ja löytyy itseasiassa kaupoista tällä hetkellä.

Selected Homme +

Selected Homme +

Selected Homme +

Selected Homme +

Jenni Rotonen

Selected Homme+ overcoat
H&M Studio SS16 trousers and t-shirt from Modern Essentials selected by David Beckham collection
Marimekko scarf
Dries Van Noten holster
SAND Copenhagen desert shoes
Tom Ford Joan sunglasses / Walter

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.