NYFWM:DUCKIE BROWN FW16

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

During men´s fashion week in Paris, Valentino showed an 83-piece collection. Last week in New York, Duckie Brown send six looks to the runway. Brave move, great fashion statement! I really like Steven Cox´s and Daniel Silver´s simple design philosophy. Looks 3 and 4 are just pure gold. You have to check out the summer 2016 collection here.

Pariisin muotiviikolla Valentino taisi tehdä pienen ennätyksen esittelemällä 83 asun malliston. Toisenlaista ennätystä teki myös Duckie Brown New Yorkin muotiviikolla helmikuun alussa. Catwalkilla nähtiin kuusi asua. Rohkea veto, jopa poliittinen kannanotto! Pidän todella paljon Steven Coxin and Daniel Silverin design-filosofiasta – yksinkertaisen kaunista. Syysmalliston parhaimmistoa ovat lookit 3 ja 4. Muista myös tsekata kesämallisto täältä.

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

Duckie Brown FW16

Backstage photos via W magazine
Catwalk photos via Vogue

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.