PFW:VALENTINO FW16

Men´s fashion shows have changed the scene from Milan to Paris. Valentino showed it´s fall-winter 2016 collection on the first day of Paris and creative directors Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli send 83 looks to the runway. 83! Chic parisian look started the show and cool and wild denim native guy ended it. Is this the future of fashion houses and collections? The goal is to offer something to everyone? Who knows, but I´m very excited about this Valentino denim guy.

Miesten muotinäytökset ovat vaihtaneet näyttömöä Milanosta Pariisiin. Valentino esitteli ensimmäisten joukossa uuden syysmallistonsa. Muotitalon luovuuden parivaljakko Maria Grazia Chiuri ja Pierpaolo Piccioli lähettivät catwalkille 83 lookia. 83! Tyylikäs pariisilainen aloitti shown ja villi ja vapaa farkkukundi lopetti sen. Onko tämä muotitalojen ja mallistojen tulevaisuus? Päämäränä tarjota kaikille jotakin? Kuka tietää, mutta olen todella innostunut Valentinon denim-jätkästä.

Valentino FW16

Valentino FW16

Valentino FW16

Valentino FW16

Photos via Vogue.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.