MFW: ERMENEGILDO ZEGNA FW16

What a beautiful collection Stefano Pilati! Former Yves Saint Laurent designer showed a collection full of statement coats and knitwear with amazing beading and embroidery. Couple of minutes I thought I was clicking through runway photos from Paris Fashion Week instead of Milan. One sweater for me, thank you!

Kaunis mallisto Stefano Pilati! Entinen Yves Saint Laurent -suunnittelija esitteli malliston näyttäviä takkeja ja upeasti käsinkoristeltuja neuleita. Hetken luulin, että katselen muotinäytöskuvia Pariisin muotiviikolta Milanon sijaan. Yksi neule minulle, kiitos!

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Ermenegildo Zegna FW16

Photos via Vogue.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.