ME AND MY JACKET

Tiger of Sweden jacket

This special Tiger of Sweden jacket has decorated my wardrobe couple of years now. I have been aware of that jacket but in past six months we have found each other seriously. Sometimes you have to wait the right time and place you know. And what makes it so special? I have been told that there are just couple of these in the world.

Tässä Tiger of Swedenin takissa on jotain ainutlaatuista. Takki on koristanut vaatekaappiani jo muutaman vuoden, mutta olemme löytäneet toisemme vasta kunnolla puolen vuoden aikana. Joskus sitä pitää vaan odottaa oikeaa aikaa ja paikkaa. Ja mikä tekee takista niin erityisen? Minulle on kerrottu, että näitä takkeja on vain muuta maailmassa.

Tiger of Sweden jacket

Tiger of Sweden jacket

Tiger of Sweden jacket

Tiger of Sweden jacket

Tiger of Sweden jacket

Valoon Photography

Tiger of Sweden jacket
Dries Van Noten shirt
Jack & Jones GLENN trousers
COS shoes

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.