RAY OF LIGHT

Three of my favourite items from my wardrobe: COS wool cashmere coat, Dries Van Noten shirt and super stretch cropped Jack & Jones trousers. Actually trousers are not cropped I just took smaller lenght, wink wink. Talented Karoliina captured the light which cheered up the finnish winter couple of days ago.

Kolme suosikki vaatettani: COS -merkin villa- ja kashmir -takki, Dries Van Notenin paita ja super stretch, nilkkapituiset Jack & Jones -housut. Housuja ei ole lyhennetty, valitsin vain ne lyhyemmällä pituudella. Wink Wink. Lahjakas Karoliina ikuisti kuviin valon, joka hemmotteli pimeitä talvipäiviä pari päivää sitten.

COS Coat & Dries Van Noten shirtCOS Coat & Dries Van Noten shirt

COS Coat & Dries Van Noten shirt

COS Coat & Dries Van Noten shirt

COS Coat & Dries Van Noten shirt

COS Coat & Dries Van Noten shirt

COS Coat & Dries Van Noten shirt

COS wool cashmere coat & leather shoes
Dries Van Noten shirt
Tiger of Sweden blazer
Jack & Jones GLENN trousers
Sauso leather biker gloves

Photos by Karoliina / Valoon Photography

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.