MYYRMANNI X JACK & JONES – VOITTAJAN STAILAUS

 

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmannin kauppakeskus juhli viikonloppuna uuden muotikadun avajaisia. Juhlan kunniaksi sain järjestää kilpailun, jonka voittaja pääsi stailattavakseni Jack & Jones -liikkeeseen ja sai itselleen asukokonaisuuden.

Voittaja toivoi saavansa vaatteita ja vinkkejä jokapäiväiseen elämään. Hänen tyylinsä oli saapuessaan rento, joten päätin mennä hieman siistiimpään lookiin, jonka kanssa hän voisi mennä jopa työhaastatteluun.

Valitsin Topille mustat farkut, jotka siisteydellään sopivat myös juhlaan. Kaksivärisen paidan päälle stailasin lämmittävän neuleen, jonka kaula-aukon viimeistelemätön ommel antaa hieman särmää. Valitsin mustan bleiserin tuomaan ryhdikkyttää asuun. Viimeistelin lookin syksyn tarpeellisilla asusteilla; muhkealla kaulahuivilla ja bootseilla.

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Myyrmanni x Jack & Jones

Yhteistyössä kauppakeskus Myyrmanni ja Jack & Jones

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.