THE PINK RIBBON / ROOSA NAUHA 2015

Katri Niskanen Roosa nauha 2015

Great designer and my dear friend Katri Niskanen designed 2015 edition of The Pink Ribbon. She created a print, two hands, to remind the importance of helping and caring. Katri Niskanen launched this morning a charity campaign and fashion collection including tops, t-shirts and accessories. I had the honour to be one of the creative minds and stylist of this charity campaign starring well-known finnish faces.

Lahjakas suunnittelija ja rakas ystäväni Katri Niskanen suunnitteli tämän vuoden Roosa nauhan. Hän loi printin kahdesta kädestä muistuttamaan auttamisen ja välittämisen tärkeydestä. Katri Niskanen lanseerasi myös aamulla hyväntekeväisyyskampanjan ja malliston, joka sisältää toppeja, t-paitoja ja asusteita. Minulla oli kunnia olla mukana kampanjassa yhtenä luovana päänä ja stylistina. Malliston kampanjakuvissa poseeraa julkisuuden henkilöitä eri aloilta Roosa nauha -malliston printtiä yllään.

Katri Niskanen Roosa nauha 2015

model & stylist Maryam Razavi / popstar Isac Elliot / politician Jani Toivola / social media influencer Laura Haimila

Photos by Ville Paasimaa

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.