NEW GUCCI

Gucci by Alessandro Michele

In January 2015 Frida Giannini step down as Gucci´s creative director and head accessories designer Alessandro Michele took her place. His first Gucci collection, not love at first sight, if I may say. Now, after four collections, I take my words back and celebrate the new Gucci. Beautiful new fall campaign is shot by Glen Lunchford.

Tammikuussa 2015 Guccin pitkäaikainen taiteellinen johtaja, Frida Giannini, antoi paikkainsa asusteiden pääsuunnittelijalle Alessandro Michelelle. Ilmassa ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä hänen ensimmäisen mallistonsa jälkeen. Neljän malliston jälkeen, syön sanani ja juhlin uutta Guccia. Kauniin syyskampanjan on kuvannut Glen Lunchford.

Gucci by Alessandro Michele

Gucci by Alessandro Michele

Gucci by Alessandro Michele

Gucci by Alessandro Michele

Gucci by Alessandro Michele

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.