THE PERFECT COFFEE BREAK

What a perfect coffee break I had yesterday with my girl after our #ootd shootings. We ended up having our drinks and raw pie at Café Kokko which has moved to a new place. Situated in the heart of Helsinki Kokko shares this inspiring loft with vintage interiors shop Roomage. Have to go back soon and try some raw porridge!

Olipas täydellinen kahvihetki eilen Jennin kanssa kuvattuamme #ootd -asukuvat. Päädyimme nauttimaan juomista ja raakapiirakkaa Café Kokkoon, joka on muuttanut uuteen paikkaan. Helsingin sydämessä, Kokko jakaa tämän inspiroivan loftin vintage -sisustuskauppa Roomagen kanssa. Pitää tehdä pian uusi vierailu kahvilaan ja kokeilla raakapuuroa!

Cafe Kokko

Cafe Kokko

Cafe Kokko

Cafe Kokko

Cafe Kokko

Roomage

Roomage

Roomage

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.