CARRERA INTERCHANGEABLE

CARRERA INTERCHANGEABLE

Carrera brings cool style for summer. Specially this summer changing the style of your sunglasses is very easy. New sunglasses offer a great array of covers in summer colours and patterns to mix and match. You choose one model and you get 7 styles.

Carrera tuo tyyliä kesään. Erityisesti tänä kesänä aurinkolasityylin vaihtaminen on helppoa. Uusi aurinkolasimalli tarjoaa loistavan valikoiman kehyksiä kesäisissä väreissä ja kuoseissa, joita voi vaihdella mielen mukaan. Valitset yhden mallin ja saat 7 eri tyyliä.

CARRERA INTERCHANGEABLE

CARRERA INTERCHANGEABLE

In collaboration with Carrera / Spalt PR Helsinki
Photos of me by Jenni Rotonen

2 Discussions on
“CARRERA INTERCHANGEABLE”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.