VIA FABIO FILZI

These golden trousers, from H&M women´s sale rack, have been hanging in my closet for a while (almost one year, heh. Here´s some proof).  Let´s go back to Milan and Via Fabio Filzi where I wore those pants (couple of weeks ago) for the first time.

Pelastin nämä kultaiset housut H&M:n naisten alerekistä ja ne ovat roikkuneet kaapissani siitä lähtien (eli melkein vuoden, heh. Klikkaa nähdäksesi todisteita). Kaksi viikkoa sitten Milanossa, pidin housuja ensimmäisen kerran. Palataan hetkeksi Via Fabio Filzille.

Silver goes Gold

Silver goes Gold

Silver goes Gold

Silver goes Gold

Silver goes Gold

H&M trousers
Selected/Homme shirt
Giuseppe Zanotti Homme sandals / Kaarina K Boutique
DIOR sunglasses / Walter
Efva Attling bracelets

Photos by Jenni Rotonen

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.