OLYMPUS PEN FASHION PHOTO GALLERY

Hallo from Berlin! Olympus opened it´s second Fashion Photo Gallery here in Berlin for fashion week and couple of Finns flew to celebrate it. Olympus PEN Fashion Photo Gallery presents the best fashion shots all around the Europe. I´m so excited ´cos I´m on the wall (next to these sexy legs of Mypeeptoes-Paula).

Hallo Berliinistä! Olympus avasi historiansa toisen Fashion Photo Galleryn tänne Berliiniin muotiviikon ajaksi ja pari suomalaista lensi juhlistamaan näyttelyä. Olympus PEN Fashion Photo Gallery kerää yhteen parhaimmat muotikuvat ympäri Eurooppaa. Olen tosi innoissani, koska kuvani löytyy gallerian seinältä (noiden seksikkäiden Mypeeptoes-Paulan säärien vierestä).

Olympus PEN Fashion Photo Gallery

Olympus PEN Fashion Photo Gallery

Olympus PEN Fashion Photo Gallery

Olympus PEN Fashion Photo Gallery

Olympus PEN Fashion Photo Gallery

Olympus PEN Fashion Photo Gallery

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.