#MAKEITVISUAL

Huawei P8 is a key to create eye-catching pictures. Advanced technique and 13MP camera is a guarentee of sharp pictures. Image processing features like light painting and tail light tracking will make shooting to another level. Creativity is in your hands.

Huawei P8 mahdollistaa upeiden kuvien luomisen. Edistyksellinen tekniikka ja 13MP kamera takaa tarkan kuvalaadun. Erilaiset kuvankäsittelyominaisuudet mahdollistavat valolla piirtämisen ja liikkuvien valojen tallentamisen. Luovuus on sinun käsissä.

Hauwei P8

Hauwei P8

Hauwei P8

Hauwei P8

Hauwei P8

Hauwei P8

Hauwei P8

Huawei Finland challenges everyone to shoot and create beautiful pictures. Click here to read more about challenges and competition (you don´t have to own Huawei P8 smartphone). Make it visual and you might win the new Huawei P8.

Huawei haastaa kaikki kuvaamaan ja ikuistamaan kauniit hetket kuviksi. Klikkaa Huawei P8 -sivulle ja lue enemmän haasteista sekä kilpailusta (kilpailuun osallistuminen ei vaadi Huawei P8 -puhelinta). Anna luovuuden lentää ja sinä voit olla uuden Huawei P8 -puhelimen omistaja.

Photos taken with Huawei P8
In collaboration with Huawei

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.