SUUNTO ESSENTIAL

Suunto´s latest, 120 g piece of stainless steel, sapphire crystal glass and quality leather, is designed and made in Finland. To prove it´s origin I had an honour to see it my own eyes and meet the designer behind the Suunto Essential watch.

120 g ruostumatonta terästä, safiirikristallilasia ja korkealaatuista nahkaa – niistä on Suunnon viimeisin kotimainen kellosarja valmistettu. Minulla oli kunnia vierailla Suunnon tehtaalla, jolloin tuli todistettua, että kellosarja on suunniteltu ja käsin valmistettu Suomessa. Vierailun aikana pääsin tapaamaan suunnittelijaa Suunto Essential -kellon takaa.

Suunto Essential

Suunto Essential

Suunto Essential

Award winning designer Timo Yliluoma designed a simple and minimalistic watch with premium materials based on the original Suunto march compass. Suunto Essential collection continues the heritage of adventure since 1936.

Palkittu suunnittelija Timo Yliluoma halusi suunnitella puhtaan yksinkertaisen kellon korkealaatuisilla materiaaleilla. Kello on saanut inspiraation Suunnon legendaarisesta marssikompassista. Suunto Essential -kellomallisto kunnioittaa ja jatkaa vuonna 1936 alkanutta seikkailua.

Suunto Essential

Suunto Essential

Suunto Essential

Suunto Essential

Suunto Essential

Suunto Essential

Photos by me

And I, who hasn´t wore a watch in 20 years, start a new adventure with Suunto Essential Copper watch.

Ja minä, joka ei ole käyttänyt kello 20 vuoteen, aloitan uuden seikkailun Suunto Essential -kellosarjan Copper-mallilla.

Suunto Essential

Style photo by Martina Martiala

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.