HUAWEI P8

Huawei launched new device in London last wednesday. Event gathered almost 700 people all around the world. New P8 smartphone, 6,4 mm thin metal body with 5,2″ screen, is packed with cool creativity and long-lasting power. P8 takes photographing to a new level. “Light painting” feature allows you to capture breathtaking pictures where light tracks fly in the air.

Huawei lanseerasi uuden puhelimen keskiviikkona Lontoossa. Lanseeraustilaisuus keräsi yhteen melkein 700 ihmistä ympäri maailmaa. Uusi P8 -älypuhelin, pakattuna 6,4 mm ohueen metallirunkoon 5,2 tuumaisella näytöllä, tarjoaa ennennäkemätöntä luovuutta ja pitkäkestoista tehoa. P8 vie valokuvaamisen uudelle tasolle, sillä Light painting -ominaisuudella saat ikuistettua kuviin valon piirtämiä jälkiä.

Huawei P8

Huawei P8

Huawei P8

Huawei P8

Huawei P8

One surprise after another Huawei gave one more surprise at the end of the launch event. P8 got a big brother and I mean a BIG one – P8max with 6,8″ screen. After using Ascend Mate7 with 6″ screen I think I  have to go straight from P8 to P8max. You can´t go smaller after big huh?

Kaikkien yllätyksien jälkeen Huawei säästi viimeisen ISON yllätyksen tapahtuman loppuun. P8 sai vielä isoveljen, P8max -älypuhelimen, 6,8 tuumaisella näytöllä. P8max taitaa olla minun valintani nykyisen Ascend Mate7-puhelimeni jälkeen. Eihän isommasta voi vaihtaa pienempään?

Huawei P8 Talk Band B2

Everobody at the event got the new P8 device and TalkBand B2 devide.

Huawei antoi jokaiselle osallistujalle lahjaksi P8 -puhelimen ja TalkBand B2 -älyrannekkeen.

 Photos Anna / Mungolife & me

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.